Тунинг за "соц-модели" - ЗАЗ HULK и други +видео

Общи 13 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 14300 посещения | без коментари

Кой казва, че ЗАЗ не може да се кара на две колела? Може дори да вдигне и 200 км/ч не само, когато го пуснат шус от Арарат. Доказва го проектът ЗАЗ HULK на украиския тунинг-специалист Kostin Motor Garage. Колата е с двигател от С20LET Opel Calibra Turbo с бутала JE pistons castom, турбо Garett 3076. Масата е 860 кг, а максималната мощност на двигателя може да достигне 500-600 к.с. при използването на азотен окис, добавящ й 100 "кончета". Зазът е избран заради всесъветската любов и внимание, особено когато мачка физиономиите на доста по-представителни автомобили. Най-доброто време на драг-състезание 402 м досега е 10,7 сек при регистрирана скорост 224 км ч на финала.



Не по-малко интересна е превърната в кабриолет Волга ГАЗ 21 с ножични врати, за донор на която е избрана платформата на модела 3110i. Премахнати са задните врати, монтиран е нов двигател, доработени са кутията, окачването и мостовете. В тунингования си вид Волга-та си остава като оригинала еталон за класическа соц-красота. Колата е с мотор 2.5л форсиран до 200 к.с.

ЗАЗ 968 Хищник 2.0i е също с двигател от Opel - 2л, 120 к.с., предното окачване е от Daewoo Lanos, спирачната система е от Vectra, както и задното окачване, джантите са 15". Масата на колата е 850 кг, следва видео от първия й старт. Заигравката с тунинговането е доста сериозна - от първообраза са останали едва 14 детайла.

 
Ключови думи:   daewoo, daewoo lanos, garett, hulk, je pistons, lanos, motor garage, opel, vectra
 

Снимки


 

Audi спечели Audi спечели
13 юни 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте