Тестваха Audi R18 в Себринг

Общи 01 февруари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 11136 посещения | без коментари

Четири месеца и половина преди старта на „24-те часа на Льо Ман” подготовката на Audi тече с пълна сила. Два болида R18 и един R15 TDI бяха тествани през уикенда на пистата в Себринг (САЩ, щата Флорида) от девет фирмени пилота. Единият спортен автомобил е от напълно преработените от серията LMP1, докато вторият R18 е използван за първи път и подлежи на допълнителни доработки.
Миналогодишният победител в състезанието за издръжливост, Audi R15-plus, ще бъде пуснат на 12-часова надпревара в Себринг, отварящ кръг от Интерконтиненталната купа на Льо Ман.
По време на приключилите в събота тестове всеки от деветте фирмени тестови шофьора има възможност да изпробва възможностите на всеки от трите болида.
„Удовлетворени сме от представянето на Audi R18 при първото му излизане в Себринг”, сподели Волфганг Улрих, глава на Audi Motorsport.

 
Ключови думи:   Audi, audi motorsport, r15, r18
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте