Спортен шик с Megane Coupe Monaco GP

Общи 03 февруари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4760 посещения | без коментари

Renault представи специална версия на Monaco GP за Megane Coupe. Тя ще е достъпна за обзавеждането Dynamique и за най-горещия вариант на модела, този с индекс RS. Френският производител въведе за първи път името Monaco GP през миналата година за Laguna Coupе. И трите спортни модела ще присъстват на фирмения щанд на Renault по време на автосалона в Женева, когато „Реджията” ще лансира новото издание на Laguna Coupe Monaco GP. Ще предлагат лимитираната серия в четиринадесет страни.
„Монегаската” версия на купето Megane се различава от останалите по големите въздухозаборници, раздутите калници, характерните фарове и като цяло по-динамичния профил. Цветът на серията е перлено бял и е разработен специално за нея. За сметка на това някои елементи от каросерията като огледалата, задните дифузери и „рамките” на фаровете против мъгла са решени в „звездно черно”. Отстрани моделите от серията са белязани и със стилния надпис „Monaco GP”. И в двата модела интериорът е от изключително висококачествени материали и от него лъха спортен шик. Конзолата, скорстният лост и топката му светят в перлено бяло, а на седалките е избродирано името на специалната серия. Черни лъскави 17-инчови джанти затвърждават спортното излъчване на лимитираната серия. Купувачите ще могат да избират между пет двигателя - dCi 110 EDC, dCi 130, dCi 160, Tce 130 и Tce 180.
Лимитираната серия Mеgane Renault Sport Monaco GP ползва всички опции, достъпни за RS – 18-инчови джанти, кожен салон с отопляема седалка за шофьора, аудиосистема Bose Sound System, шаси Cup с диференциал с ограничено приплъзване и турбодвигател 2.0 16V с макс. мощност 250 к.с.
Новото издание на Laguna Coupе Monaco GP ще излезе на пазара през пролетта. То ще запази перлено белия цвят, но по-късно производители ще предложат и черна перла. Пет са възможните двигатели за този модел - 2.0T 205 к.с., 2.0T 170 к.с., 2.0 dCi 150 к.с., 2.0 dCi 180 к.с., 2.0 dCi 175 BVA.

 
Ключови думи:   coup, megane coupe, monaco gp, renault
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте