Специален Juke n-tec обогатява предложенията за клиента

Общи 22 март 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9150 посещения | без коментари

Новото специално изпълнение на Juke – n-tec ще влезе в шоурумовете в цяла Европа от март тази година. Тя се отличава с по-голям 5,8-инчов цветен сензорен екран, сателитна навигация и Bluetooth свързаност за мобилни телефони и музикални плеъри.Други нови функции, предлагани от навигационната система, са „изглед изход“ от магистрала, допълнен с водещи линии за подпомагане при изход от магистралата. Системата показва и преобладаващите ограничения на скоростта, както и предупреждение за превишаване на скорост (Over-Speed), което издава визуални и звукови аларми при преминаване над определена скоростна граница, която се настройва от водача.Друга нова функция насърчава икономичното шофиране. Освен че предлага най-икономичния маршрут на навигационната система, Nissan Connect включва софтуеър, който анализира стила на шофиране и „оценява“ усилията на водача: колкото по-икономично е шофирането, толкова по-висок е резултатът. Nissan Juke n-tec разчита на изтънчен външен дизайн. Той стъпва върху атрактивни 18-цолови двуцветни, полирани алуминиеви джанти и лесно се идентифицира по лакираните в черно В-колони и капаци на страничните огледала.Базиран на нивото на оборудване Acenta, Juke n-tec е с предно предаване и се предлага с един дизелов и един бензинов двигател. Дизеловият е ефикасният 1,5 dCi със 110 к.с., куплиран с 6-степенна механична предавателна кутия. Отделяните само 124 г/км емисии CO2 му осигуряват емблемата Pure Drive, удостоверяваща, че се задвижва от един от най-чистите двигатели на компанията. Бензиновият двигател е с работен обем 1,6 литра. Той развива 117 к.с. и се комбинира с 5-степенна механична или технологичната XTRONIC CVT скоростна кутия.Освен Nissan Connect, моделите Juke n-tec са оборудвани с Nissan Dynamic Control System, която позволява на водача да избира различни режими за управление, както и да регулира други функции чрез централния сензорен екран, като климатика например.
Другото стандартно оборудване включва камера за движение на заден ход с цветен дисплей, чистачки със сензори за дъжд, автоматично включване на фаровете, предни фарове за мъгла, облицовани в кожа волан и ръкохватка на скоростния лост, автоматичен климатик и аудио с Bluetooth съвместимост и USB порт.Всички продавани в Европа автомобили Juke се произвеждат в завода на Nissan в Съндерланд, Великобритания – първоначално версиите 4x4 се произвеждаха в Япония, но от октомври 2011 това се прави в Съндерланд.От дебюта в края на 2010 до момента в Европа са продадени над 330 000 автомобила, като само през 2012 бяха реализирани 140 000 бройки, което превърна Juke във втория най-популярен модел на Nissan след Qashqai. Juke се предлага с разнообразни нива на оборудване в България - Essential, Acenta Auto, Acenta Sport, Tekna и Ultimate. През 2013 г изборът се обогатява допълнително не само чрез версията Juke n-tec, но и с появата на Juke NISMO и изключителния Juke-R (само след специална поръчка), който използва задвижването на суперспортния Nissan GT-R.

 
Ключови думи:   bluetooth, juke, nissan, tec
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте