Сгащиха новия Auris в Холандия без камуфлаж

Общи 26 юли 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7000 посещения | без коментари

В интернет пространството изтекоха шпионски снимки на следващото поколение на хечбека Toyota Auris. Папараците са хванали автомобила без комуфлаж в Холандия по време на фирмена фотосесия за брошурата на модела. Там можем да видим хибридната версия (тази с бялата каросерия), както и базовия автомобил.
В най-близко бъдеще всички модели на Toyota ще изглеждат далеч по-емоционално и агресивно, беше заявил преди време Акихиро Нагая, ръководител на отдела за глобален дизайн на марката. Очевидно новият Auris ще стане една от първите „тойоти", демонстриращи новия стил.
Хечбекът ще е първи и в друго отношение - с него своя дебют в модел на Toyota ще направят 4-цилиндровите дизелови мотори BMW с работен обем между 1,6 и 2,0 л. Модификациите с тези силови агрегати ще се появят приблизително година след дебюта на бензиновите версии на Auris.
Производителите ще продължат да предлагат новото поколение с познатите ни 1,3- и 1,6-литрови бензинови мотори.
Японците ще внесат и някои подобрения в хибридната силова система, която ще стане по-лека и по-икономична.
Ще произвеждат новия Toyota Auris във Великобритания. Не е изключена появата и на версия комби.
Договорът за сътрудничество между BMW и Toyota бе подписан през декември 2011 г. По негова сила японците получават баварски дизели, а в замяна отвръщат на жеста с хибридни технологии. Според съглашението двете компании трябва да разработят и литиево-йонни батерии от ново поколение.

 
Ключови думи:   bmw, toyota, toyota auris
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте