Разкриха концепта Shouwang

Общи 25 ноември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 9500 посещения | без коментари

Това е Shouwang BHCD-1, първата концепция на дъщерната марка, основана от Beijing Hyundai Motor Company (BHMC), смесено предприятие на Hyundai и китайския му партньор Beijing Automotive.
Прототипът е изложен на тазседмичното автомобилно изложение в Гуанджоу, Южен Китай, и е първият изцяло местен автомобил, представен от BHMC. Предишните предложения на Hyundai за Китай са били базирани на съществуващи южнокорейски модели.
Марката Shouwang ще бъде ориентирана основно към производството на екологични автомобили. BHCD-1, който има семейна прилика с Hyundai Elantra, е замислен като хибриден прототип въпреки че не са обявени технически данни и е малко вероятно да достигне до серийно производство като такъв.
BHMC е съвместно предприятие между Hyundai и Beijing Automotive, основано през 2002 г. Разполага с 3 завода в Китай. Серийните модели на Shouwang ще бъдат предназначени само за китайския пазар.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте