Продадоха единствената Lada Niva на Автомобилен Салон София 2011

Общи 13 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 10425 посещения | без коментари

Сделката бе ключена директно на щанда на „Нар ООД", официален представител на ОАО „АВТОВАЗ" за България. Още в първия ден
на „Автомобилен Салон София" моделът предизвика интерес, по-късно той бе продаден на преференциална цена от 16 600 лв., като към нея се включват и четири всесезонни гуми. Руският офроудър е моторизиран класик, добре познат на любителите на офроуда у нас. Създаден е през 80-те години на миналия век, в момента се задвижва от 4-цилиндров двигател с работен обем от 1690 куб.см, който отговаря на стандарта Euro-5. Максималната мощност достига 83 к.с. при 5400 об./мин, комбинираният разход на гориво не надвишава 9,5 литра на/100км. Вредните емисии на CO2 са редуцирани до 225 г/км. Това бе единственият представител на Lada на тазгодишния автосалон.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте