Препускането на 1485 коня

Общи 14 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 19015 посещения | без коментари

Специалистите от „джанти и още нещо“ са тунинговали Ferrari F12 и „братчето“ му FF. Заедно с малко по-слабото California потентното дуо е оптималният „манекен“ за новите колела на фирмата. Джантите с означение F.I.W.E. се предлагат за Ferrari F12 в размер 9,5х21 цола отпред и 12,5х22 цола отзад. Ултраниските гуми в размер 265 и 335 изпълват малкото пространството между ръба на джантите и калниците. Болтовете за закрепване към главината са поставени под капак, който имитира централна гайка. Мощността е вдигната до 785 к.с., а максималният въртящ момент – до 730 Нм. Серийната версия на 6,3-литровия мотор генерира 740 „коня“ и 690 Нм. Подобрените характеристики са постигнати с чиптунинг и с нова изпускателна система с клапи. Каросерията на F12 е цялостно фолирана и така е придобила елегантен бежов цвят.
Подобен е и тунинг пакетът на запомнящия се със Shooting Brake задницата си Ferrari FF – при него конските сили са вдигнати с 40 (серийно: 660), а нютонметрите – с 30 (заводски – 683). Управлението на ECU-то на V12-мотора при FF също е ъпгрейднато, нова е и ауспуховата система. Джантите F.I.W.E. на Wheelsandmore са с размери 9,5х21 цола и 12х22 цола. Огненочервеното купе „контактува“ с пътя посредством гуми в размер 315 отпред и 255 отзад.

 
Ключови думи:   Тунинг
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте