Представяме ви новото Volvo XC60

Общи 07 март 2014 | Speed-Press.com A- A+ 8795 посещения | без коментари

Новото XC60 е един от най-красивите и най-безопасни Volvo автомобили, създавани някога. Неслучайно това е най-продаваният шведски модел в България. Сега той е още по-желан благодарение на освежения си скандинавски дизайн, новите иновативни технологии и двигатели и 8-степенната автоматична трансмисия. Допълнителна привлекателност за клиентите представлява и бонус пакетът Premium, с който се предлага XC60. Пакетът включва кожен салон, мултимедийна система и активни Bi-Xenon светлини – с които се спестяват над 8 000 лв. от листовата цена на модела.
Volvo XC60 е със забележителна конструкция. Каросерията му притежава изключителна устойчивост на усукване, а спортното му шаси осигурява точен контрол върху колата и минимизира тенденциите към обръщане дори и в трудни условия на шофиране. Eкстериорният дизайн на най-продавания Volvo модел придава градски „привкус“ на автомобила. Иновативните предни фарове изтъкват фокусирания и уверен профил на XC60, докато хоризонталните линии на решетката с хромирани барове подчертават ширината на автомобила. Вертикалните дневни LED светлини, позиционирани в двата края на автомобила, гарантират интензивно и в същото време гладко и софистицирано осветяване.
Интериорът също е впечатляващ. B-колоната вече е облечена с плат. Кожената тапицерия по бордното табло повишава премиум излъчването и подчертава ексклузивността в купето, докато новото амбиентно осветление създава топло и луксозно усещане. Въздуховодите и контролните бутони за светлините са облечени с хром. Налице е иновативен дигитален дисплей - авангардна функция, позволяваща избор на визуализацията и показваната информация на таблото. При това на български език – нещо изключително важно и за първи път в индустрията! Интересна новост при XC60 са предлаганите като опция превключватели на предавките от волана.
Новото Volvo XC60 се предлага с богата гама бензинови и дизелови двигатели от ново поколение. Почитателите на мощните автомобили се спират на Т5 и Т6 VEA мотори, които впечатляват с 245 и 306 конски сили. По-спокойните натури предпочитат дизеловите агрегати D3, D4 и D5, които разполагат съответно със 136, 181 и 215 к.с. Всички те умело съчетават пъргавина и енергоефективност.
Новото Volvo XC60 се предлага стандартно с 5 г. пълна гаранция, без ограничение в пробега. Клиентът в България получава и платинена карта, която осигурява 24 месеца безплатен неограничен брой услуги „Пътна помощ“ до гаранционните сервизи на Volvo в цяла Европа и услугата “Door-to-door” за България.

 
Ключови думи:   volvo
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте