Предпремиера на новия Focus в България

Общи 09 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9455 посещения | без коментари

В Мото-Пфое се състоя ексклузивната предпремиера на новия Focus в България. Родните медии и клиенти са сред първите в света, които могат да разгледат новия Focus, изложен в шоурум на Ford, още преди старта на официалното му производство в средата на септември.
Специално за най-нетърпеливите и верни фенове на марката, медиите и клиентите, Мото-Пфое успя да достави една от малкото предпроизводствени бройки на най-продавания за 2012 и 2013 г. модел в света.
Focus обединява динамичен и емоционален дизайн със смелото ново лице на Ford и прецизно изработен интериор. Осъвременената гама двигатели за Европа включва новия 1,5-литров бензинов EcoBoost двигател и новия 1,5-литров дизелов TDCi агрегат. Икономичността е подобрена с 19% спрямо сегашния модел.
С новия Focus в Европа ще дебютира SYNC 2 – модерната система за свързаност в автомобила, която включва цветен HD сензорен екран и подобрено гласово управление за по-лесен достъп до аудио системата, навигацията и мобилните телефони.
Новият Focus е първият глобален Ford, предлагащ технологията за перпендикулярно паркиране без ръце, която помага на водачите да паркират на заден ход съвсем близо до други автомобили, както и усъвършенстваната система за спиране в града, вече работеща до 50 км/ч.
Прочутото пътно поведение на Focus е подобрено с по-стегната предница, променено окачване, пренастроени амортисьори и електрическо сервоуправление, както и с нова програма за електронна стабилност.
Новият Focus наследява гените на първия модел, превърнал се в еталон за пътно поведение и удоволствие от управлението. Появил се за първи път през 1998 г., титулуван Автомобил на годината в Европа за 1999 г. и на Северна Америка и Канада за 2000 г., Focus направи революция в сегмента със смелия си и забележителен ню едж дизайн и независимото задно окачване. От тогава всеки следващ модел Focus защитава достойно наследството и го надгражда.

 
Ключови думи:   ford
 

Снимки


 

Peugeot 308 GT идва с 205 к.с. Peugeot 308 GT идва с 205 к.с.
09 септември 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте