Повече подробности за Vygor Opera

Общи 07 декември 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3665 посещения | без коментари

Младият италиански автомобилен производител Vygor публикува тизъри на бъдещия си сериен кросоувър Opera. Това е третата по ред дизайнерска интерпретация по темата. Вариантите бяха представени с разлика от месец помежду им. Моделът ще бъде разсекретен напълно през пролетта на следващата година.
Габаритната дължина на автомобила е 4860 мм, широчината е 2000 мм, височината – 1620 мм, а колесната база е равна на 2980 мм. Масата на модела достига до 1580 кг, а клиренсът 240 мм. Обемът на багажника — 380 л.
Освен това Vygor Opera ще бъде с тръбна стоманена конструкция, панели от композитни материали и стомана, независимо окачване с двойни напречни носачи, регулируеми амортисьори Ohlins, четири задвижващи колела с преден диференциал Torsen и заден диференциал с повишено приплъзване с електроуправление, 4-бутални спирачни механизма Brembo с 350-милиметрови дискове отпред и 2-бутални с 330-милиметрови дискове отзад.
Всъдеходът е с 2,0-литров турбомотор от Mitsubishi Lancer, който ще бъде доработен от Terrosi и предлаган в три варианта на мощността - 300, 350 и 420 к.с. Трансмисията е 5-степенна механична или 6-степенна автоматична.
Базовият вариант ще позволи на кросоувъра да ускори до 100 км/ч за 5,9 сек, макс. скорост е 250 км/ч, за средния мотор съотв. данните са 5,4 сек и 255 км/ч, а най-мощният - за 4,9 сек (260 км/ч).
Vygor Opera ще бъде произведен в ограничен тираж от 150 екземпляра. Цените вероятно ще започват от 140 000 евро.

 
Ключови думи:   mitsubishi, mitsubishi lancer, opera, torsen
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте