По-аеродинамичен Corvette C5

Общи 28 май 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2730 посещения | без коментари

За собствениците на Corvette C5, които искат да подобрят аеродинамиката на автомобила си, немският афтърмаркет специалист Wittera създаде нов бодикит.
Аеродинамичния пакет се предлага в два варианта – от въгелродни влакна и от висококачествена подсилена с фибростъкло пластмаса. За втория вариант частите на пакета минават през специална обработка, включваща нагряване при точно 69 градуса, след което се охлаждат и оформят в продължение на 25 минути, като по този начин се увеличава здравината и се избягват случайни пукнатини.
Основният пакет се състои от вътрепни и външни предни калници, панели за вратите, предна броня, задна престилка и задна броня. Оптимизираният Corvette C5 е оборудван със сиситема за регулиране на окачването. Тунерите предлагат 20 различни вида джанти, най-големите от които са 19-цолови отпред и 20-цолови отзад. Те са обути в гуми с размери, съответно 255x35 ZR 19 и 345x25 ZR 20.

 
Ключови думи:   corvette c5, encodeuricomponent, speed press, targ, Тунинг
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте