Откриха шоурума на Harley-Davidson в София

Общи 16 май 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10995 посещения | без коментари

Новият шоурум на култовата мотоциклетна марка Harley-Davidson отвори врати от днес. На „Ботевградско шосе“ 348 феновете на „Волния ездач“ ще могат да видят най-новите модели железни коне, аксесоари за тях и имиджовите лайфстайл продукти. Цените на двуколесните варират от 18 000 до 60 000 лв. за най-скъпия от линията Touring Rushmore. Както показва и името му, той е подходящ за дълги пътешествия. Екземплярът, изложен в шоурума, е обзаведен с инфотейнмънт система, чиито тонколонки са вградени в страничните подпори на пътническата седалка и дават невероятно добър звук. Освен това моделът разчита и на навигация, която според уверенията на търговците била по-добра от тази на повечето автомобили и разпознавала дори и черни пътища. Двигателят е новият Twin Cam 103 с двойно охлаждане.
Марката стартира у нас с уникален тест на 23 мотоциклета. Много изненади и роудшоута обещават вносителите. В теста се включиха и някои родни знаменитости, любители на мотоциклетизма, като Митко Кърнев и Калин Врачански.
Harley-Davidson е създадена в Милуоки, щата Уинсконсин, през 1906 г. и е един от двата големи производителя на мотоциклети, които преживявавт Великата депресия. Железните коне от марката са подходящи за персонализиране и съживяват „чопър“ стила.

 
Ключови думи:   Harley-Davidson
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте