Освежиха Lexus GX

Общи 26 август 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6855 посещения | без коментари

Обновеният високопроходим Lexus GX е напълно готов и дизайнът му вече се вписва в актуалния стил на марката. Моделът вече е с променени фарове, различна форма на радиаторната решетка, предна броня и стоп-светлини.
За разлика от освежения външен вид, техниката си остава старата – бензинов 4,6-литров V8 с макс. мощност 305 к.с., куплиран с 6-степенна автоматична предавателна кутия, централен диференциал Torsen, който ще разпределя въртящия момент в съотношение 40:60 в полза на задния мост, а при необходимост ще насочва назад и до 70% от нютонметрите.
Стандартната версия GX включва нов 8-инчов дисплей като част от мултимедийната система, Bluetooth връзка за електронни устройства, дърво в интериора и др. Пакетът Premium, който е опция, е с тризонов климатик, отопляеми задни седалки, вентилация на предните и др.
Топверсията GX Luxury базово е оборудвана с навигационна система, паркинг-асистент, следене на мъртва точка и 18-инчови джанти от олекотени сплави.
Покрай Lexus GX на фейслифт бе подложен и Land Cruiser Prado, който също е с освежен външен вид, преработена централна конзола и повишен комфорт благодарение на промененото окачване.

 
Ключови думи:   land cruiser, land cruiser prado, lexus, lexus gx, torsen
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте