Новости за Range Rover и Range Rover Sport

Общи 10 септември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6810 посещения | без коментари

Land Rover обяви серия от промени за новите Range Rover и Range Rover Sport. По отношение на дизайна Range Rover може да бъде оборудван с Black Design Pack. Пакет, който добавя черни гланцови акценти на радиаторната решетка, страничните огледала, дръжките на вратите и страничните вентилационни отвори. Пакетът включва и 21- или 22-цолвои алуминиеви джанти.
Интериорните промени не са разкрити, но Range Rover може да бъде екипиран с нови предни седалки и оптимизирана информационно-развлекателна система за задните места, оборудвана с два 10,2-инчови дисплея.
Моделите получават и няколко нови опции за безопасност, включително Traffic Sign Recognitio, Lane Departure Warning и Perpendicular Park/ Parking Exit. Клиентите също така могат да поръчат система InControl, която е оборудвана с 3G WiFi, проследяване на колата при кражба и сервизно обслужване от разстояние.
Под предния капак на Range Rover Sport се крие 4,4-литров SDV8 дизелов агрегат, генериращ 340 к.с. и 700 Нм. Той се комбинира с 8-степенна ZF трансмисия, която позволява на модела да ускори от 0 до 100 км/ч за 6,9 сек, преди да удари максималните 225 км/ч.
Land Rover ще предлага и нови Range Rover и Range Rover Sport Hybrid, използващи 3-литров SDV6 турбодизел и електромотор с 47 к.с. Системата генерира обща мощност от 340 к.с. и 700 Нм.

 
Ключови думи:   hybrid, land rover, range rover, range rover sport, traffic sign
 

Снимки


 

Клонингът на Giugiaro Клонингът на Giugiaro
10 септември 2013
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте