Новата Fabia: още по-практична

Общи 09 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 22375 посещения | без коментари

От ноември т.г. новата Skoda Fabia ще се появи в шоурумовете, но ние вече успяхме да проверим най-важните й „мерки“. Изводът: тя е направила сериозен скок не само при дизайна (той е по-изчистен и така тя изглежда много по-зряла), но и по отношение на практичността. Това се отнася за много от измерените стойности, които ние обобщаваме в т.нар. Easy-Index. За сравнение използвахме данните на новия Opel Corsa, но взехме под внимание и някои детайли като гумираната дръжка на задния капак и стъргалката за лед в капачката на резервоара. С подобни хитри решения Fabiа се превръща в мащаб за класа си.
Еаsy Index нa AUTO BILDОценки Макс.точки Skoda Fabia Opel CorsaКачване 10 7 6Височина на седене 10 8 9Позиция на седене 10 8 6Товарене 10 5 7Товарна площ 10 6 6Диаметър на завой 10 6 6Функционалност 10 8 6Управление 10 9 6Гъвкавост 10 2 5Easy екстри 10 4 4Обща оценка 100 63 61
ИзводFabia изглежда обещаващо добре, но силата й далеч не е само във визията. Тя разполага с много добродетели, просторна е и много удобна за всекидневието, както доказва нашият Easy Index. Резултатите й са дори малко по-добри от тези на Corsa.

 
Ключови думи:   Skoda
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте