Новата Corsa краси корицата на AUTO BILD 404

Общи 08 юли 2014 | Speed-Press.com A- A+ 20440 посещения | без коментари

Дългоочакваната пета генерация на един от най-успешните модели на Opel – Corsa, краси корицата на новия брой на AUTO BILD. В списанието ще откриете подробности и за новото издание на друг популярен германски модел - VW Passat.
Тестовете започват с битка на малките SUV-ове, в която Opel побеждава Ford. Друго сравнение ни отвежда в света на Jaguar F-Type, срещу който застават Nissan GT-R, Porsche 911 Turbo S и Audi R8 V10 plus10. От теста ще узнаете кой и защо от всички изброени модели „пуши“ най-много.
Редакторите споделят първите си впечатления от Citroen C1 и Hyundai i10, Caterham Seven и Fiat 500L Trekking 1.6 16V Multijet II , а в рубриката „Въодушевление“ главен герой е Rolls-Royce Wraith.

И ОЩЕ:

Актуално Corsa №5 и новият PassatСравнение Dacia Duster, Peugeot 2008, Ford Ecosport, Renault Captur и Opel MokkaПърви впечатления Caterham Seven 165 Първи впечатления Citro

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте