Най-откачените автомобили на Германия

Общи 11 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 20265 посещения | без коментари

Хийбл и неговото бъги са добре познати на зрителите на германските телевизии, както и на посетителите на срещите на собственици на американски коли в едноименната страна. Навсякъде, където се появи с развиващото си 250 к.с. бъги, симпатичният гражданин на Мюнхен оставя трайни спомени. Мъжът, познат като „Бъгирей“, притежава своята кола от 27 години. За нейна база е използвано скъсено шаси на VW. Брутално модифицираното бъги използва задни гуми за драг-състезания Mickey Thompson с размер 745. Там отива цялата сила, предавана от двигателя, взет от Porsche Boxer Typ 4, комбиниран със скоростна кутия на същия производител. Трудно е за вярване, но бъгито на Раймонд Хийбл има право да се движи по обществените пътища и се кара целогодишно. Симпатичният баварец (жител на Бавария, а не BMW!) се надява в бъдеще повече хора да го викат срещу хонорар за различни събития. Германецът планира да отделя събраните средства за благотворителност.
Хелге Томсен кара колата на Лудия Макс
Много специален е автомобилът на телевизонния водещ Хелге Томсен от Хамбург. Произведеният през 1973 г. Ford als Falcon XB GT Coup

 
Ключови думи:   Калейдоскоп
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте