Най-мощният мотоциклет – 200 к.с и 320 км/ч

Общи 06 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2795 посещения | без коментари

Италианският мотоциклетен производител MV Agusta се готви да пусне най-мощния производствен мотоциклет в света. Той ще се появи в края на тази година. Eкстремната версия F4 RR ще произвежда мощност от 200 к.с. и ще развива 320 км/ч.
Очаква се италианската „ракета" да разгроми репутацията на BMW S1000 RR и Aprilia RSV4 R APRC.
От MV Agusta съобщават,че през септември тази година ще започне производството на супер-спортната машина MV F3, а през януари 2012 г. компанията ще е готова с мотоциклета Brutale, който ще бъде оборудван с 3-цилиндров двигател от F3.
В бъдеще MV планира производство на 12 000 мотоциклета годишно - 9000 трицилиндрови модела и 3000 четирицилиндорви. Това е достатъчно за MV Augusta да бъде на печалба и да инвестира в нови модели мотоциклети.
Що се отнася до състезанията, феновете могат да забравят за завърщане на MV Agusta в MotoGP и Световния супербайк шампионат. Според президента на мото компанията разход от 30 милиона евро на година за участие в състезание е прекалено много. Освен това, надпреварите спомагат не за продажбите, а за известността на компанията, така че MV Agusta ще инвестират всичките си приходи в нови проекти.

 
Ключови думи:   aprilia, bmw, motogp, mv agusta, mv augusta, s1000, Мотоциклети
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте