Мото-Пфое с нов, модерен комплекс в Бургас

Общи 16 май 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10240 посещения | без коментари

Днес в Бургас, избран за втора поредна година за най-добрия за живеене град в България, отвори врати най-новият и модерен търговско-сервизен комплекс на Мото-Пфое.
Най-новата инвестиция на Мото-Пфое е поредната крачка от последователната корпоративна политика, насочена към интереса, професионалното обслужване и удобството на клиентите. Тези от тях, които живеят в Бургас и региона, могат да разчитат на най-модерни решения за своята мобилност. Собствениците на автомобили Ford, Volvo и Land Rover имат бърз и лесен достъп до всички услуги в портфолиото на Мото-Пфое: продажба на леки и лекотоварни автомобили – нови и употребявани, бърза доставка на резервни части, качествено сервизно обслужване, застрахователни услуги и пакети, вкл. оценка и ликвидация на щети на място, оцека на автомобила и обратно изкупуване, рент а кар, дългосрочни наеми и фулсървиз. Инвестицията на Мото-Пфое е принос за по-качественото обслужване от страна на автомобилния бранш в Бургас въобще и ще създаде нови работни места.
Денят на официалното откриване донесе и много изненади за жителите на Бургас. Те първи в България видяха новите Ford Transit и Ford Transit Connect, а премиерата на новия Ford Transit Courier всъщност е дебют за модела в цяла Югоизточна Европа. С желанието да сподели празника със своите клиенти в Бургас, Мото-Пфое предоставя изключителни специални търговски условия, чувствително превъзхождащи обичайните промоционални оферти, само за жителите на града и региона, със срок на валидност до 15 юли т.г.
В дните на отворени врати на 17, 18, 24, 25, 31 май и 1 юни всички желаещи ще могат да тестват най-новите модели от Ford, Volvo и Land Rover, да направят безплатна проверка на техническото състояние на автомобилите си и да получат неангажираща оферта за отстраняване на евентуални повреди, както и да получат своята карта за лоялност, в случай че са клиенти на Ford Мото-Пфое през последните 4 години, с която им се гарантира постоянно намаление от 20% върху стойността на сервизните операции и вложения труд при всяка рутинна инспекция или нaлoжителен ремонт.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте