Мартин Чой атакува „Ошерслебен“ на Световното

Общи 15 август 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9500 посещения | без коментари

Мартин Чой излиза с италианския отбор на Suzuki в третия кръг от Световното първенство по пистов мотоциклетизъм в клас Суперщок 1000 - Ендуранс на пистата „Ошерслебен“ в Германия (21-24 август 2014). Мартин Чой е единственият българин в историята на моторните спортове, който е участвал на Световно първенство в клас Суперщок 1000. Девет години по-късно, и то в най-силната си спортна форма, той отново ще се появи сред елита на спорта.

„За всеки състезател по мотоциклетизъм участие на Световното е най-голямото предизвикателство. И след силното ми представяне през последните четири години на европейския шампионат Световното е логичната крачка, която трябва да направя“, сподели Мартин. Състезателят е посланик на кампанията за увеличаване на безопасността на движението - „Обади се, като стигнеш“. На специално организирана преди заминаването му пресконференция нашият пилот обяви, че се цели в топ класиране въпреки забраната за тестове преди състезанието и липсата на тренировки с машината на Suzuki. Над 50 участници са се записали за старта на „Ошерслебен“, като след квалификациите 36-те най-бързи от тях ще стартират в неделното състезание.

Агенция Speed-Press

 
Ключови думи:   Други
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте