Кой пожела да надмине Стиг в София и Пловдив?

Общи 18 юни 2014 | Speed-Press.com A- A+ 13495 посещения | без коментари

Повече от 1000 души в София и още толкова в Пловдив приеха предизвикателството да премерят сили и да надминат емблематичния пилот на TopGear – Стиг, миналия уикенд. В първия му ден на 14 юни над 120 от тях успяха да преминат специално изграденото за целта трасе от тестовия ни пилот Влади Кулев и Училището за безопасно шофиране Driving Skills. С помощта на теоретичната подготовка от професионалистите и не на последно място – на двата автомобила Hyundai i20 Go! Brazil и Hyundai i20 WRC, участниците трябваше да преодолеят препятствията и да покажат не само най-добро време, но и майсторско управление. В рамките на TopGear Master Driving посетителите на Serdika Center имаха възможност да тестват автомобилите от специалната серия на Hyundai, както и да видят страхотната, тунингована от Printacar кола.
В търсенето си на най-бързия, но и най-умелия шофьор, BBC TopGear България разчиташе и на чаровната телевизионна водеща Вяра Атова. Станислав Черешаров с време 30,94 секунди заслужено се окичи с титлата „Най-добър шофьор на TopGear” в София.
Вторият ден в Пловдив също се оказа доста силен. Въпреки излелия се дъжд участниците бяха все така ентусиазирани. Красимир Йорданов е пловдивският Стиг с време 30,32.
Призьорите получиха награди от BBC TopGear България, Hyundai и OMV България, всеки участник в надпреварата беше награден със специалeн TopGear Master Driving сертификат.
Следващата спирка на TopGear Master Driving е слънчевата Варна и Mall Varna, а датата е 21 юни. Колегите ни ви очакват с добро настроение и, надяваме се, с добро време.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте