Излезе пета част на Grand Theft Auto

Общи 19 септември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7110 посещения | без коментари

От днес вчера всички запалени геймъри и фенове на X-box и Playstation могат да се пренесат във виртуалния свят и да пътешестват из Лос Сантос - GTA V вече официално е на пазара! В най-новата част на Grand Theft Auto игралното студио Rockstar Games се концентрира върху креативен дизайн, анти-герои и вълшебен виртуален свят. Издателите са си спестили скъпите лицензи на автомобилните модели, използвани в играта. Въпреки това всеки от тях е лесен за разпознаване. Патентите, както и моделите от реалния свят можете да разгледате в галерията ни.

Концепцията на играта е следната - трима приятели се отдават на не съвсем легални приключения, като колите играят важна роля.

Ще видим виртуални двойници на Audi R8 Spyder, Chrysler Crossfire, Dodge Charger Pursuit, Dodge Viper SRT, Ford Crowne Victoria, Chevrolet Blazer, Edel-Ford Mercury Grand Marquis Colony Park, Buick GSX, Mitsubishi Eclipse и Ferrari FF.


 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте