И Ferrari разпродаде FF

Общи 19 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3069 посещения | без коментари

Ferrari съобщи, че цялото производство за 2011-та година на изцяло новия модел FF е разпродадено. По този начин, клиент който поръча сега своята нова луксозна суперспортна играчка, ще я получи чак през втората половина на следващата година. Изцяло новият модел FF (Ferrari Four) е най-мощният четириместен автомобил на марката и първият със задвижване на четирите колела.

Ferrari обяви, че ще ограничи производството на FF на около 800 автомобила годишно. От компанията очакват постепенно- до юни тази година, да бъде достигнат пълният потенциал от 70 автомобила в месец.

Новото Ferrari FF е с основни габарити дължина 4907 мм, ширина 1953 мм и височина 1379. Според информацията на компанията, във вътрешността на колата могат да намерят комфорт четирима възрастни, като в същото време може да се разчита и товарен обем от 450 литра (800 литра при необходимост)

Ferrari FF идва с V-образен, дванадесетцилиндров задвижващ агрегат с работен обем от 6262 кубически сантиметра. Максималната мощност на двигателя е 660 конски сили при 8000/мин, а максималният въртящ момент е 683 Нм при 6000/мин. Максималната скорост на движение на FF е 335 км/ч, ускорението от 0 до 100 км/ч е осъществимо за 3.7 секунди, разходът на гориво е 15.4 литра на 100 километра.

 
Ключови думи:   ferrari
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте