Задава се сериен Daihatsu Copen

Общи 20 май 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9495 посещения | без коментари

Появиха се няколко брошури на новия Daihatsu Copen преди дебюта му следващия месец. През ноевмри миналата година Daihatsu представи концепцията Kopen на автомобилното изложение в Токио и съобщи че планира производство на сериен модел през 2015 г.
Това са сканирани снимки от брошурата на новия модел, който, както се вижда, много прилича на концепцията. Според компанията моделът ще предлага тринайсет сменяеми външни панела и скелетна структура D-Grame, която е три пъти по-здрава от обикновено шаси.
Новият Copen ще предлага значително повишена устойчивост при усукване, което ще се отрази на управлението и комфорта. Покривът ще се прибира или разтяга механично и за 20 сек. Задвижването идва от 3-цилиндров 12-клапанов бензинов агрегат с атмосферно пълнене. Максималната мощност ще достига 64 к.с. при 6400 об/мин и максимален въртящ момент от 92 Нм при 3200 об/мин, тя ще се предава чрез стандартна 5-степенна механична скоростна кутия или опционална 7-степенна CVT.
Според официална информация Daihatsu Copen ще бъде показан публично следващия месец, а в продажба се очаква през 2015 г.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте