Вълнуващи „алфи“ в AUTO BILD 356

Общи 24 юли 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4805 посещения | без коментари

Новият брой на българския AUTO BILD ще ви срещне с бъдещите вълнуващи „алфи“ - Alfetta и Giulia. Редакторите са споделили и първите си впечатления от Skoda Octavia RS и от новите двигатели на Opel Zafira Tourer и Astra.
Отговорът на въпроса колко мощно е най-малкото AMG идва от дуела между Mercedes-Benz CLA 45 AMG и C 63 AMG Edition 507.
VW Golf VII GTI вече е по-мощен отвсякога и предизвиква на сериозен четирибой други „малки резачки“ в лицето на Ford Focus ST, Mercedes A 250 Sport и BMW 125i.
Продажбите на поредното издание на Dacia Logan MCV вече започнаха, така че ще имате възможност да се запознаете отблизо с предимствата и недостатъците на бюджетния ван. От страниците на изданието ще узнаете защо Toyota Corolla 2013 е герой от Гинес.
Рубриката ни за употребявани автомобили ви среща с Alfa Romeo MiTo от 13 000 лева, а въодушевлението този път идва от Maserati Ghibli и BMW M6 Grand Coupe. И още:
Актуално Новите Alfetta и GiuliaПърви впечатления Skoda Octavia RSСравнение Mercedes-Benz CLA 45 AMG и C 63 AMG Edition 507Първи впечатления Dacia Logan MCVРепортаж Олдтаймери или йънгтаймери всеки денУпотребявани автомобили Alfa Romeo MiTo от 13 000 лева


 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте