Видяхме най-екстремния Wiesmann

Общи 02 март 2011 | Speed-Press.com A- A+ 11630 посещения | без коментари

Немският производител на ексклузивни автомобили Wiesmann най-накрая показа дизайнерската си студия за двуместен и изключително изчистен спортен кабриолет. Както се досещате, прототипът „дефилира” на женевския подиум. Wiesmann Spyder е истинска квинтесенция на философията на марката. Масата му е едва 1000 кг и ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,0 сек. Максималната му скорост е 290 км/ч. Под капака е монтиран V-образен 8-цилиндров мотор с макс. мощност 420 к.с. Не търсете врати или ветрово стъкло в този двуместен открит автомобил. Всъщност, като се замислим, това е най-екстремният Wiesmann, който сме виждали.
„Очакваме реакцията на клиентите, партньорите и посетителите на изложението и тогава ще решим дали този модел ще бъде произведен. Това обаче би се случило не по-рано от 2012 г.”, заяви специално за Speed-Press Фридхелм Вийсман, генерален мениджър на компанията.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте