Бегачката на Swift ще прилича на S-Concept

Общи 18 юли 2011 | Speed-Press.com A- A+ 9280 посещения | без коментари

Производството на Suzuki Swift в Унгария удари 2 млн., считано от 1992 г. до 14 юли тази година.
Петер Бондарчук, говорител на европейското подразделение на компанията, е заявил, че в обозримо бъдеще предстои дебютът на спортната версия на модела, като засега не е уточнено дали автомобилът ще бъде представен та изложението във Франкфурт тази есен или на това в Женева през пролетта на 2012 г.
Тривратата японска бегачка би трябвало да дебютира 1,6-литров 4-цилиндров мотор с увеличена спрямо предишния модел мощност. Очаква се „конете" да бъдат между 135 и 140 к.с. Моторът ще бъде куплиран с механична 6-степенна предавателна кутия.
За да компенсира тази не толкова висока за спортен модел стойност на мощността Swift Sport ще е олекотен. Очаква се дизайнът му максимално да се доближава до този на прототипа S-Concept, представен на женевския салон тази година.

 
Ключови думи:   encodeuricomponent, speed press, suzuki, suzuki swift
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте