„Балкан Стар“ подкрепи Стилиян Петров

Общи 26 юни 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3605 посещения | без коментари

След като прекрати своята футболна кариера в „Астън Вила“, за да се отдаде на борбата си с коварната болест левкемия, Стилиян Петров каза: „Ако в лечението е необходимо 50% силна воля и позитивизъм и останалите 50% са резултат на лечението, то битката ми е спечелена наполовина.“ Хиляди привърженици на „Астън Вила“ подкрепиха българския капитан, като се подписаха на специална стена и отправиха пожеланията си към полузащитника.
Подобна стена може да се види и в кафето над приемната на леки автомобили на територията на „Балкан Стар“, официален вносител на Mercedes-Benz, Maybach, Jeep, Mitsubishi, Mitsubishi Fuso, Setra и Smart у нас. В края на миналата седмица Манфред Мулц, управител на компанията, и Николай Рашков, представител на „Юроспийд ЕООД“, заедно показаха своята подкрепа и разписаха стената, пожелавайки на Стилиян успех в лечението. Инициативата започна по идея на г-н Рашков, който направи своите Mercedes-Benz Actros мобилни стени в подкрепа на Петров.
Транспарантът ще остане в кафето до своето запълване, а след това негова снимка ще бъде изпратена от името на Балкан Стар до Стилиян и неговото семейство.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте