Американците купуват повече автомобили в началото на 2012

Общи 06 февруари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2945 посещения | без коментари

През януари 2012 г. в САЩ се отбелязва увеличаване на количеството продадени нови автомобили. За това информират едновременно трите големи автомобилни компании General Motors, Chrysler и Ford. Продажбите на марката Chrysler са скочили с 44%. Сегашният успех се дължи на новите модели на седаните Chrysler 200C и Chrysler 300C.
Обемът на продажбите на Ford са се увеличили пък със 7%. Ръстът се дължи преди всичко на големите намаления на всъдехода Ford Escape, който се продава много добре, преди да бъде заменен с негов наследник . Добри пазарни резултати демонстрира и Ford Focus – новите му регистрации в Щатите през януари са с 24% повече.
Продажбите на леки автомобили GM са скочили с 13%. Сред моделите на фирмата, които са лидери на пазара, са Chevrolet Sonic и Chevrolet Cruze. В същото време трябва да отбележим, че други автомобили, производство на GM, са силно намалели.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте