Автосалон Женева 2011: Европейска премиера за Cadillac CTS-V Sport Wagon

Общи 08 февруари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2468 посещения | без коментари

По време на международното изложение в Женева (3-13 март), на щанда на Cadillac ще се състоят европейските премиери на комбито CTS-V Sport Wagon, както и на концептуалната разработка XTS Platinum Concept.

Суперспортното луксозно комби Cadillac CTS-V Sport Wagon идва с 6.2 литров, V-образен, осемцилиндров задвижващ агрегат, който генерира максимална мощност от 564 консик сили. Автомобилът, който ще бъде пуснат в продажба в Европа през есента на тази година, ще се предлага във версия с шестстепенна механична и с шестстепенна автоматична предавателна кутия.

Изцяло новата хибридна концептуална разработка Cadillac XTS Platinum, която беше представена на салона в Детройт през миналата година, демонстрира една нова и модерна, но в същото време изпълнена с класически дизайн решения, интерпретация на тема луксозен седан.

Задвижването на XTS Platinum Concept се осъществява посредством работата на 3.6 литров V6 бензинов двигател, комбиниран с plug-in хибридна система. Това позволява на автомобила да изпълнява основните си функции в чист електрически режим, без отделяне в атмосферата на вредни емисии. Сумарната максимална мощност на задвижващата система е около 350 конски сили, а максималният въртящ момент е около 400 Нм. Cadillac XTS Platinum Concept е оборудван и със специална система за задвижване на четирите колела, спирачна антиблокираща система, стабилизираща система, система за контрол на сцеплението на гумите с пътя и други.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте