Автомобилните форуми помагат на болно момче

Общи 13 юни 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8065 посещения | без коментари

Българските автомобилни форуми начело с Клуб Alfa Romeo България (www.clubalfaromeo.com) поеха инициативата да помогнат на 8-годишния Мартин Руменов Ангелов от София, който е с диагноза остра форма на левкемия от края на април 2013 година. На помощ се притекоха и форумите на Audi, BMW, Fiat, Hyundai, Honda, Lancia, Opel, Renault, VW, Peugeot, както и Sony Alpha и много други.
Момчето се нуждае от скъпоструващи медикаменти, а наскоро семейството му бе принудено да се премести в стара къща с мизерни битови условия в Перник. Така че освен с финанси можете да помогнете с всякакви домакински пособия, предмети за всекидневния бит, книжки и играчки. Дори топла дума и старо одеяло понякога са достатъчни. Можете да се информирате как и къде на http://www.help-marti.info/ или http://help-marti.org/ .
Speed-Press също се включва в доброто дело, като за целта ще тестваме VW Caddy по възможно най-добрия начин – с него ще превозим събраната лично от нас покъщнина до дома на Мартин. Ако желаете да помогнете с предмети за бита, заповядайте до сряда (19.06.13) в редакцията ни в НДК на площад „България“ 1.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте