VW организира мини голф-турнир по случай Международния олимпийски ден

Общи 23 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2390 посещения | без коментари

Символичен старт на традиционния вече втори по ред голф-турнир за журналисти бе даден днес - Международния олимпийски ден, в столицата. Награждаването се състоя пред централата на БОК. Стефка Костадинова, председател на Българския олимпийски комитет, Томас Рушицка, изпълнителен директор на „Порше БГ“, вносител на Volkswagen и Audi у нас и небезизвестният Христо Стоичков връчиха наградата на колегата Жоро Банов, спечелил турнира при мъжете. Призът е осигурена от Volkswagen, официален превозвач и партньор на Български олимпийски комитет (БОК) и тя е дълъг уикенд за двама в четиризвездния комплекс Катарино СПА с новия Jetta.
Още в 9:00 ч. тази сутрин от Националната спортна академия (НСА) стартира и традиционното факелно шествие. Олимпийският маршрут бе предвождан от New Sharan. Шествието от над 50 млади спортисти пренесе Олимпийския огън до централата на БОК.
В 12.30 ч. на новоизграденото игрище пред НДК се състоя и официалната церемония по откриването на турнира по плажен волейбол M-Тel Beach Masters 2011.
Зрелищната надпревара между отборите на M-Tel Volkswagen, Henkel, Puma, Darik Radio, WWP и др. ще се състои в събота от 18.00 ч.

 
Ключови думи:   Audi, henkel, jetta, m tel, masters, Puma, radio, sharan, volkswagen
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте