Volvo XC60 влезе в изкуството

Общи 14 юни 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10040 посещения | без коментари

За трета поредна година Volvo Car Швейцария организира арт сесия с автомобилите от марката. На 7 и 9 юни централната гара в Цюрих се превърна в истинско сборище на изявени творци от цял свят. Техен основен изходен материал бе бяло Volvo XC60, паркирано пред не по-малко бяло платно.
Темата на арт сесията бе Designed Around You. На художниците не им оставаше друго освен да рисуват, пръскат със спрейове и да развихрят въображението си. В края на всяка от сесиите се получаваше триизмерно произведение на изкуството, за жалост доста ефимерно, докато пред платното не застане следващият творец. Всички Volvo картини можете да видите на http://www.volvoartsession.com/, безспорно всяка от тях носи позитивни послания.
Арт хепънингът бе заснет от световноизвестния италиански фотограф Франческо Кароцини, като до края на годината ще бъде издадена и книга с тези снимки.
На автомобилното платно рисуваха известният германски 3-D графист DAIM, френско-американското дуо Koralie & Supakitch, изгряващата улична звезда Etam Cru от Полша, швейцарският графичен дизайнер Бланда Егеншвилер, канадската двойка Lexr & Evoke, както и артистът Дениъл Ман, който е наполовина китаец.

 
Ключови думи:   daim, etam, koralie, volvo, volvo car, volvo xc60
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте