Volvo S80 Executive и V70 R-Design: За търсещите

Общи 04 май 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2510 посещения | без коментари

Volvo разпространи информация за две нови версии на моделите си S80 и V70, които търсят по-сериозна възможност за персонализация

Volvo S80 Executive идва с кожена тапицерия на инструменталното табло, а ефектни акценти са вентилираните седалки с функция за масаж, коженото покритие на панелите на вратите, интегрираният в предното табло часовник, алуминиевото отделение на принадлежности в централната конзола и други. Допълнителен стил придава и по-дебелата подова настилка, както и възможността за интегриране на хладилно отделение в задната част на интериора.

Спортното комби V70 R-Design идва с набор елементи за персонализация на екстериора и интериора, които могат да бъдат съчетани със стандартните LED мигачи във външните огледала, новите осемнадесетцолови джанти, вътрешност с кожена тапицерия и други.

Новите предложения S80 Executive и V70 R-Design разполагат стандартно с новата инфо-развлекателна система Volvo Sensus, която ще се предлага с избор между пет- и седеминчов цветен, позициониран в горната част на централната конзола.

 
Ключови думи:   sensus, v70, volvo, volvo s80
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте