Vilner възкресява Alfa Romeo Zagato Roadster

Общи 13 март 2013 | Speed-Press.com A- A+ 2920 посещения | без коментари

Българските тунинг специалисти от Vilner оповестиха уникалната си работа по реставрацията на емблематичния и легендарна Alfa Romeo RZ.
Двуместения кабриолет е произвeждан от 1992 г. до декември 1994 г.. Още по-интересен е фактът, че само 350 бройки от него са били планирани да излязат от завода. Въпреки това в крайна сметка са реализирани само 284. Това превръща RZ в най-малко произвеждания модел на Alfa Romeo в автомобилната история. Този факт придава на колата колекционерска стойност и сега се търси в цял свят.
Автомобилът е изцяло реставриран и е напълно обслужен, въпреки трудностите, които срещат професионалистите от Vilner при намирането на необходимите части. Първо, те са съсредоточили внимание и усилия върху ходовата част, изпускателната система и двигателя, чиито капаци са боядисани в червен мат, което изцяло напомня на стила на Ferrari.
Vilner заменя всички уплътнения, за които се налага, а след това създава изцяло нов гюрук за Roadster Zagato. За да изглежда като току-що излязъл от завода, автомобилът е боядисан в първоначалния си червен цвят. В допълнение на всичко целият интериор е подновен. Сложен е нов мокет, сменени са корите на вратите, а арматурното табло, централната конзола, двете седалки, воланът и скоростният лост са изцяло реновирани. Цялостната работа по колата завършва с нови гуми от спортен пакет.
В крайна сметка, работата по Alfa-та доведе до още един нов щастлив клиент, който е от Германия.

 
Ключови думи:   Alfa Romeo, alfa romeo rz, ferrari, roadster, zagato, Тунинг
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте