Toyota Highlander вече е с осем места

Общи 29 март 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4100 посещения | без коментари

Toyota представи новия Highlander, чиято премиера състоя на автомобилния салон в Ню Йорк. Автомобилът, който в бъдеще ще стане основен пазарен конкурент на Volkswagen CrossBlue, е получил осемместен трансформируем салон.
Highlander е построен на платформата на Toyota Camry и, съответно, ще бъде оборудван със същите двигатели, както и седана. Това е четирицилиндровият мотор с работен обем 2,5 литра и мощност 178 конски сили, както и агрегатът V6 с работен обем 3,5 литра и мощност 268 конски сили. Не е изключено и появята на хибридна версия, включваща бензинов мотор с мощност 156 конски сили и електромотор с мощност 141 к.с. Достъпни са три нива на оборудване, още в базовото изпълнение присъстват такива опции като асистент за спускане и повдигане при спиране и потегляне, двузонов климатроник, цветен дисплей на мултимедийната система и камера за задно виждане.

 
Ключови думи:   camry, toyota, toyota camry, toyota highlander, volkswagen
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте