Suzuki възражда Vitara

Общи 29 август 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10000 посещения | без коментари

С видео Suzuki представя бъдещата нова малка Vitara. Според предварителната информация тя ще е серийна версия на концепцията iV-4, дебютирала през есента на миналата година на изложението във Франкфурт. Прототипът първоначално бе разработван, за да покаже дизайна на бъдещите високопроходими модели на компанията. Габаритната дължина на iV-4 е 4215 мм, широчината - 1850 мм, височината – 1665 мм, а размерът на колесната база е 2500 мм.
Suzuki iV-4 разработва семейство дизелови двигатели, които ще бъдат монтирани в новите модели на марката, включително и пикап, и компактен кросоувър. Купувачите на новата Vitara ще имат възможност за индивидуализация с широк набор от цветове и елементи по каросерията. Очаква се европейските продажби на новия модел да започнат от пролетта на следващата година. Цените засега не са обявени. Видео

 
Ключови думи:   suzuki
 

ЧРД Citroen CX! ЧРД Citroen CX!
29 август 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте