SRT Viper дебютира в Ню Йорк

Общи 28 март 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4300 посещения | без коментари

SRT свали покривалото на новия Viper TA (Time Attack). Създаден да се конкурира с Corvette ZR1, спортният модел е предназначен за писта и е създаден с помощта на професионални пилоти.
SRT Viper TA е екипиран със състезателно окачване, включващо ревизирани амортисьори, пружини и стабилизиращи щанги. Той предлага още карбонови подпори, високопроизводителни спирачки Brembo и оптимизирана система за регулиране на окачването.
Отвън, спортистът е решен в оранжево с черни лога и матирани черни джанти, обути в гуми Pirelli P Zero Corsa. Монтирани са още карбонов преден сплитер, задно крило и странични прагове.
Както при стандартния модел, Viper TA се задвижва от 8,4-литров V10 агрегат, генериращ 640 к.с. и 814 Нм. За сега няма информация за ускорението и максималната скорост на този модел, но се знае със сигурност, че ще е по-бърз от стаднартния Viper, който ускорява от място до 100 км/ч за 3 сек и развива максималните 331 км/ч.

 
Ключови думи:   corsa, corvette zr1, pirelli, time attack, Viper
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте