Rolls-Royce, който се „смачква“ в града

Общи 23 септември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7620 посещения | без коментари

Как ще изглеждат ролсовете през 2030 г., живот и здраве? Дизайнерът от Сингапур Инг Херн Поу дава отговор на въпроса с концепцията Rolls Royce Eidolon. Тя е вдъхновена от идеята за много лукс, който обаче ще ни върши работа и в града, без да има компромис с маневрирането. Автомобилът е с технология за автономно шофиране и освен това се нагажда към заобикалящата обстановка, защото буквално се смачква, за да намали размерите си, когато трябва да се паркира някъде и въобще в случай на необходимост.

Луксозните лимузини обикновено са доста дълги и това причинява проблеми в големия град. С помощта на „омниколесната“ технология, маневрирането вече не зависи от дължината на базата на автомобила. Радиусът на завой на стандартния седан е 11 м, но благодарение на нововъведението той може да бъде сведен до нулата дори при 6-метрова кола.




 
Ключови думи:   rolls royce
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте