Renault предлага Wind Gordini Roadster за 15 195 паунда

Общи 15 юли 2011 | Speed-Press.com A- A+ 13220 посещения | без коментари

Renault показа Wind Gordini Roadster. Това е третият представител в моделната гама на марката. Моделът се предлага в два варианта на задвижване – 1,2-литров с мощност 99 к.с. и 1,6-литров със 133 к.с. Характеристиките на колата включват екстериор в Malta Blue цвят с двойни бели Gordini ивици, Gordini емблеми на страничните колони и 17-цолови лети джанти. Отвътре седалките са в Gordini синьо и тъмно сива кожа с релефно лого Gordini и хромирани елементи.
Стандартният пакет на Renault Wind Gordini включва климтаик с контрол от разстояние, Bluetooth и USB изходи, както и три допълнителни опции – изпускателна система за версията с 1,6-литров агрегат (450 паунда), 17-цолови алуминиеви джанти Gordini и щора за вятър (200 паунда). Цената на модела във Великобритания стартира от 15 195 паунда.

 
Ключови думи:   malta, renault, renault gordini, roadster
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте