Renault предизвика феновете на Формула 1 с игра по улиците на София с лимитираната серия Megane Coupe Monaco GP

Общи 24 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2065 посещения | без коментари

Затвори очи и си представи, че има състезание от Формула 1 по улиците на София. От къде ще минават болидите? С лимитираната серия Megane Coupe Monaco GP, Renault предизвика феновете на Формулата като ги провокира да предложат своя маршрут и го публикуват на специално направената за това страница във Facebook!

Kрайният срок за участие в играта бе до 21 юни включително, a вчера избрано жури, в лицето на Георги Иванов - коментатор на Ф1 по ТВ7, Иван Тенчев - главен редактор на ClubS1 и Тодор Славов - автомобилен състезател с Renault Clio R3, с трето място в световния рали шампионат за млади пилоти през 2010, успяха да класират петте най-добри маршрута, които ще получат специални награди от Renault и ще продължат с участие във втория финален кръг. В него ще се заснеме обиколка на техния маршрут именно с лимитираната серия Моnaco GP.

Имената на петимата финалисти, представили най-интересен и подходящ маршрут за Формула 1 са: Александър Ананиев, Иван Павлов, Емил Пенчев, Веселин Петракиев и Боян Колев. Те ще се борят за финалния приз, които ще стане ясен в понеделник.

Активностите около модела Megane Coupe Monaco GP обаче не свършват до тук. От петък 24 юни отваря врати и едни уникален концептуален магазин Моnaco GP POP UP Store. Автомобилът ще бъде изложен цяла седмица на улица Солунска 8 с интересни активности, които ще се случват на място всеки един от дните от 24 юни до 2 юли.

Ето и някои от тях:

Петък, 24.06, 19:00 – откриване на концептуалния магазин Monaco GP POP UP Store, представяне на модела Renault Megane Coupe Monaco GP, представяне на 5-те маршрута от София Гран При и връчване на наградите.

Събота, 25.06, 18:00 - дискусия за квалификацията във Валенсия с експерти. След дискусията предстои игра, в която участниците ще трябва да познаят, кой ще се класира във Валенсия.

Неделя 26.06, 19:00 – теглене на петте печеливши от играта, обявена в събота, които се получат рекламни материали от Renault.

Събота, 02.07, 17:00 - дискусия в рамките на 1 час на тема двигатели, ралита, моторен спорт и моторния спорт в България.

Актуална информация ще бъде публикувана своевременно на страницата във Facebook - СОФИЯ ГРАН ПРИ: http://www.facebook.com/#!/sofiagrandprix
За Renault Megane Coupe Monaco GP
Renault те предизвиква: Формула 1 по улиците на София.

Видео

Renault Megane Coupe Monaco GP е създедена в чест на Монако – градът, който е символ на лукса, елегантността и моторните спортове. Автомобилът се предлага единствено в специална бяла перлена боя, 17 потъмнени алуминиеви джанти, декоративни елементи в перлено бяло и брилянтно черно, алуминиеви спортни педали, черна маска на предните фарове за мъгла, брандировка Monaco GP на седалките, стелките за пода и брандинг отвън.

Видео

Renault Megane Coupe Monaco GP е само за ценители, които искат красив и елегантен автомобил, който носи специфичния дух на Монако и легендарните му автомобилни състезания. А усещането за неповторимост ще се допълни и от плаката с пореден номер, доказващ лимитираната серия на автомобила.

В България моделът се предлага с 1,9 130 dci дизелов двигател с шестстепенна механична трансмисия на цена от 37 270 лева с ДДС с богато оборудване и доказал динамичните си качества, здравина и икономичност двигател на Renault.

 
Ключови думи:   facebook, megane coupe, monaco gp, naco, renault, Renault Clio
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте