Red Bull води преговори с Алонсо?

Общи 29 юли 2013 | Speed-Press.com A- A+ 2830 посещения | без коментари

Нова бомба гръмна в падока на Формула 1 в Унгария, след като стана ясно, че Луис Гарсия Абад, мениджър на Фернандо Алонсо, се е видял с Кристиан Хорнер в "Хунгароринг". Според авторитетното издание Autosport испанецът може да се окаже евентуален кандидат за мястото на Марк Уебър в Red Bul още от 2014 г., цитирайки високопоставен вътрешен източник.


Ferrari и Абад обаче коментираха, че срещата с Хорнер е свързана единствено с бъдещето на Карлос Сайнц-младши, който също се представлява от мениджъра на Алонсо.


Испанецът има договор с Ferrari за следващите 3 години, поради което специалисти като Ники Лауда определиха слуха като крайно нелеп и глупав. "Той свободен ли е? Аз не знам да е така. Попитайте го", коментира Хорнер.


"Щастлив съм в отбора. Очевидно трябва да подобрим колата, за да имаме шанс да спечелим шампионата. Август и 4 състезания без Формула 1 е много опасен период за всички медии. Да се надяваме, че ще имаме спокойно лято", поясни Алонсо, загатвайки, че слуховете нямат нищо общо с истината и се цели медийна сензация.


 
Ключови думи:   ferrari, formula 1, red bul
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте