Prime Time 16 идва като празнична витрина

Общи 12 декември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8260 посещения | без коментари

През изтеклата година Seiko отпразнува стогодишното си пътешествие в света на стрелките и механизмите, затова новият Prime Time ви поднася една истинска история, в която мечтите се сбъдват. Истината е, че създателят на компанията, Шинджи Хатори, не открива кварца, но създава първия масов ръчен часовник с такъв механизъм. Навремето си този модел струва почти колкото един автомобил – 44 000 долара. И нищо чудно – използва нова, едва навлязла технология. По-късно, благодарение на масовото производство, Seiko допринася за значителното намаляване на цените на кварцовите модели като цяло.
В последния за 2013-а брой редакторите са превърнали страниците на Prime Time в празнична витрина, която ви поднася на тепсия последните новости от света на часовниците и бижутата. Постарали са се да бъдат полезни и информативни с кратки наръчници за начинаещите афисионадо на тема инструменти за време. Специалистите пък ще оценят мнението на експерта Николай Христов за хронометърното окачване, а реставраторите ще се зарадват да научат тайните на Димитър Тодоров - Майстора, украсил много градове и села в България с кулни часовници. Дамите определено ще харесат бижутата, направени от Chopard специално за филма за принцеса Даяна. Любителите на интересните истории ще научат защо Махатма Ганди изпада в униние, когато незнаен крадец му отнема любимия джобен Zenith. После като по чудо му го връщат обратно. В рубриката „На фокус“ главен герой е Omega Speedmaster Dark side of the Moon, който краси и корицата.
И още: Профил Ernest Borel Cocktail Романтични като Европа Лаборатория Анатомия на часовника и речникПолезно Как да си изберем часовник според функциите Изпитано от редактора Ресторанти и локали в Кан Shopping За дами и господаDrivetimers Авиаторски хронографи

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте