Opel отново в Шанхай

Общи 23 април 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7115 посещения | без коментари

Три модела, които ще се появят на китайския пазар през тази година, са във фокуса на изложбената площ на Opel на тазгодишното автомобилно изложение в Шанхай (20-29 април). След отсъствие от пет години Opel отново присъства на най-голямото автомобилно изложение в Китай и представя Insignia ST (Sports Tourer), Astra GTC и Zafira Tourer. На изложението е показан също SUV моделът от среден клас Opel Antara, най-продаваният автомобил на Opel в Китай.
Трите нови модела представят три различни типа автомобили, които стават все по-популярни сред нарастващото поколение от млади хора: комби, мултифункционален и купе. “Тенденцията е те да се насочват към автомобили с ярко изразен характер и свежо излъчване, които разширяват възможностите на техния начин на живот и ги отличават. Те изискват високо качество и стил за нещата които купуват. Продуктите на Opel са подходящи за това”, отбелязва Келер. Insignia ST ще бъде на разположение на клиентите в продажбените центрове на марката малко след края на изложението в Шанхай. Продажбите на Zafira Tourer и Astra GTC ще стартират през втората половина на 2013 година. Миналата година Opel продаде около 4500 автомобила в Китай чрез мрежа от 22 дилъри.
Активните дейности на Opel на китайския пазар са част от експортната офанзива на марката. През последните 24 месеца тя успешно навлиза на пазари като тези на Израел, Сингапур, Чили, Австралия и Обединените арабски емирства. Opel ще продължи да разглежда възможности и да разширява пазарите си, когато смята, че това има смисъл и пазарна логика за компанията.
General Motors и неговите съвместни предприятия ще показват над 50 различни модела на Auto Shanghai 2013. Продуктовата гама се простира от малки до луксозни автомобили и пикапи на марките Baojun, Buick, Cadillac, Chevrolet, Jiefang, Opel и Wuling. GM има 12 съвместни предприятия, две чужди предприятия, които са изцяло собственост на концерна и над 55 000 служители в Китай. GM и неговите съвместни предприятия предлагат най-широката гама от автомобили и марки сред автомобилните производители в Китай. През 2012 година GM продаде над 2,8 милиона автомобила в Китай.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте