Opel Astra с „шептящ“ дизел вече и на българския пазар

Общи 13 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 16430 посещения | без коментари

Новият 1.6 CDTI вече се предлага и в двете си версии (81 кВт/110 к.с. и 100 кВт/136 к.с.) с бестселъра Astra на Opel и на българския пазар. Напълно новият дизел на марката се отличава с изключителна динамика и минимално ниво на шум, поради което е вече известен като „шептящия“ дизел. Освен това задвижващият агрегат изразходва едва 3,9 литра дизелово гориво на 100 км в тестовите процедури на NEDC (New European Driving Cycle-нов европейски цикъл на шофиране) с по-мощната версия и само 3,7 литра гориво на 100 км и емисии на CO2 97 г/км с версията със 110 к.с., падайки под 100-грамовата граница.
Изключително тихият дизелов двигател на Opel е първият в гамата от задвижващи агрегати на Astra, чиито нива на емисии ще покриват стандарта Euro 6. На практика това е най-чистият дизелов двигател, който фирмата Opel е произвеждала някога. Новият изцяло алуминиев турбо агрегат е достоен наследник на 1,7-литровия мотор, откривайки нова ера в дизеловата гама на Opel.
За клиентите на българския пазар Opel предлага до края на 2014 година Astra с новия супер ефективен дизелов двигател на специална цена. Версиите хечбек и седан на Astra 1.6 CDTI със 110 к.с. със Start/Stop система, шестстепенна механична трансмисия, ниво на оборудване Enjoy и множество екстри само сега се предлагат на цена 29 900 лева (препоръчителна цена за България с включен ДДС). Комби версията Sports Tourer също се предлага при преференциални условия.
Освен специалната цена в чест на пазарната премиера на новия дизелов двигател, на българския пазар от началото на тази година Opel предлага за автомобилите си и 5 години гаранция или 150 000 км пробег, което настъпи първо. Тази гаранция представлява допълнителна към стандартната 2-годишна с неограничен пробег от производителя, удължeна гаранция с ниво „Премиум“ за още 3 години или до 150 000 км, което настъпи първо.
Opel Astra вече се предлага и с възможност за данъчен кредит за юридически лица.

 
Ключови думи:   opel
 

Стартира Volvo Ocean Race
13 октомври 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте