Opel Adam излиза и на детската площадка

Общи 21 октомври 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9350 посещения | без коментари

Шампионът на Opel по лайфстайл и индивидуализация се предлага вече и във версия Little Adam, която представлява миниатюрно издание, предназначено за игралните помещения и площадки. Тя е наистина много впечатляваща и е много добро копие на пълноразмерния модел, решен в яркожълто с черни детайли и бели спортни джанти.
Екипът на Opel Adam от дизайнерския център на марката в Рюселсхайм си е поиграл допълнително с вдъхновяващите форми на пълноразмерния модел и са създали този открит вариант за най-младата аудитория. Не се изискват нито шофьорска книжка, нито детско столче.
Произведен от Ferbedo, германска компания със 113-годишна традиция на специалисти в производството на детски автомобили, Little Adam е с тегло 5 кг, с размери 725 x 295 x 380 мм и се задвижва от изключително екологична система, основана само на мускули. Той е изработен от материал с най-високо качество и устойчивост на вода. За тази количка не може да се поръча отличителният за модела звезден таван, но за сметка на това тя предлага безкрайни забавления на закрито и открито. Малкият Adam се продава само за 74,99 евро (с ДДС в Германия) в дилърствата на Opel или през интернет на: opel-collection.com.

 
Ключови думи:   opel
 

Camaro със 780 к.с. Camaro със 780 к.с.
21 октомври 2013
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте