Nissan пусна онлайн наръчник за Leaf

Общи 18 юни 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2610 посещения | без коментари

Nissan Europe пуска първия видео наръчник за автомобилисти. Любопитното е, че той е направен от собственици на електрическия Leaf за бъдещи такива. Революционният гид тече под формата на онлайн видео и в момента вече е седемдесетият от стодневната кампания под наслов Nissan Big Turn On. Намерението на инициативата е да покаже на хората предимствата на шофирането на електрически автомобил. Наръчникът с видео уроци може да бъде гледан на http://www.the-big-turn-on.com/ както и чрез YouTube.
Сериите са пуснати с идеята да се получат 1 млн. „turn ons“ (включвания) или записвания за тестово шофиране на Leaf през 100-те дни с текуща ставка вече от над 900 000 участници от Франция, Великобритания, Германия и Холандия. Градът победител ще получи дарение от трийсет станции за експресно зареждане от Nissan.
Наръчникът разглежда някои общи въпроси, свързани с това да притежаваш Nissan LEAF. От него разбираме, че с едно пълно зареждане автомобилът изминава 109 мили, което е повече от всекидневното разстояние, покривано от над 90% от европейските шофьори.
Участието в играта е лесно като едно кликване с мишка, твърдят организаторите.

 
Ключови думи:   nissan, nissan europe, youtube
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте