Nissan отбеляза първата доставка на Pulsar в Барселона с Андрес Иниеста

Общи 12 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 17745 посещения | без коментари

Nissan отбеляза първата доставка на изцяло новия Nissan Pulsar малко преди търговското лансиране на модела тази есен. Посланикът на Nissan в UEFA Champions League и звезда на ФК Барселона, Андрес Иниеста беше във фабриката, където се произвежда моделът, за да получи своя Nissan Pulsar. Той се възполза от уникалната възможност да тества изцяло новия семеен хечбек.
Легендарният испански футболист посети фабриката в Барселона, където е създаден и проектиран Nissan Pulsar, за да види от първа ръка как се произвежда иновативният семеен хечбек и да обмени няколко думи с работниците, отговорни за производството на модела. Фабриката в Барселона е също дом на глобалното производство на e-NV200 – втория 100-процентов електрически автомобил Nissan след Leaf, – както и на версиите на NV200 за европейския пазар, Pathfinder и Navara.
След посещението си Андрес Иниеста сподели: „Беше фантастично преживяване да разгледам фабриката на Nissan в Барселона и да се срещна с хората, които стоят зад създаването и произвеждането на едни от най-иновативните автомобили. Фабриката е един от най-големите работодатели и огромен поддръжник на региона и аз съм горд да бъда първият човек, който получава Nissan Pulsar, построен в Барселона.“
Nissan Pulsar влиза в продажба от есента на 2014 и е оборудван с достъпни и полезни технологии, създадени, за да накарат шофьорите да се чувстват по-уверени и по-комфортно.

 
Ключови думи:   nissan
 

Снимки


 

Ford Fiesta Transformers Ford Fiesta Transformers
12 септември 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте