Morgan работи над ново шаси

Общи 18 декември 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8965 посещения | без коментари

Morgan e прословута с ретро дизайна си в стил 30-те години на миналия век, приятно гарниран с модерни технологии като относително новия Three-Wheeler. Напоследък обаче не сме чували много новини за култовата британска марка. Според Чарлз Морган, шеф на компанията, днес тя е изключително важна за бранша въпреки скромния си, да не кажем бутиков обем на производство. Morgan си сътрудничи с по-големи производители за необходимите компоненти.

Въпреки че повечето автомобили от марката спазват класическата рецепта с дървена рама, в момента компанията разработва ново шаси, в което материалите са алуминий и магнезий. Според думите му то щяло да бъде с до 30% по-ниска маса спрямо актуалната алумниева структура. Според Морган това различава компанията от масовите производители, които за постигането на същата цел залагат на въглеродните влакна.

Мениджърът осъзнава, че малката британска компания никога няма да си съперничи с General Motors или Ford за мащабите на производството, но това не означава, че тя е по-малко успешна.


 
Ключови думи:   ford, general motors, three wheeler
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте